به همت جهاد دانشگاهی انجام شد

آغاز به کار ششمین کنفرانس مدیریت هپاتیتB در مشهد

ایسنا/خراسان رضوی ششمین کنفرانس هپاتیت B با عنوان "مدیریت هپاتیت مزمن B براساس جدیدترین راهنمای سازمان بهداشت جهانی" امروز، پنجشنبه 3 آبان 1403، در شهر مشهد آغاز به کار کرد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

این رویداد علمی مهم که تا فردا جمعه 4 آبان ماه ادامه خواهد داشت، توسط مرکز تحقیقات عفونت های منتقله از خون جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، جامعه متخصصان داخلی شاخه خراسان رضوی و با همکاری انجمن مطالعات بیماری های کبدی ایران و شبکه تحقیقات بیماری های ویروسی ایران برگزار می شود.

در این کنفرانس، متخصصان و پژوهشگران برجسته حوزه بیماری های کبدی و عفونی گرد هم آمده اند تا آخرین یافته ها و دستاوردهای علمی در زمینه مدیریت هپاتیت مزمن B را به اشتراک بگذارند. تمرکز اصلی این رویداد بر ارائه جدیدترین راهکارها و پروتکل های درمانی مبتنی بر راهنمای سازمان بهداشت جهانی است.

با توجه به اهمیت هپاتیت B به عنوان یک چالش بهداشتی در سطح جهان، برگزاری این کنفرانس فرصتی برای ارتقای دانش و مهارت متخصصان و ارائه راهکارهای نوین برای کنترل و درمان این بیماری است.

تنها 10 درصد از مبتلایان به هپاتیت B از بیماری خود آگاه هستند

دکتر محمد جواد دهقان نیری دبیر اجرایی این همایش، عنوان کرد:  نشست علمی با موضوع "مدیریت هپاتیت مزمن B "با حضور اساتید برجسته ای همچون دکترین موید علویان، محمد جزایری، محمود پناهی و محسن نصیری طوسی در تالار ابن سینا برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: این نشست با هدف مرور آخرین یافته ها و به روزرسانی اطلاعات در زمینه تشخیص و درمان هپاتیت مزمن B و همچنین تبادل نظر در خصوص چالش های موجود در این زمینه برگزار می شود.

وی با تأکید بر اهمیت مدیریت هپاتیت مزمن B در کشور، تصریح کرد: با توجه به اجرای برنامه واکسیناسیون فراگیر برای نوزادان در ایران به مدت بیش از 30 سال، میزان ابتلا به این بیماری به طور چشمگیری کاهش یافته است، با این حال، هنوز چالش هایی در خصوص افراد بالای 30 سال که ممکن است بدون اطلاع از ابتلای خود به این بیماری باشند، وجود دارد.

دهقانی نیری اظهار کرد: بر اساس آمار جهانی، تنها حدود 10 درصد از مبتلایان به هپاتیت B از بیماری خود آگاه هستند و تعداد کمی از این افراد تحت درمان و مراقبت قرار می گیرند.

وی ادامه داد: سازمان جهانی بهداشت در سال 2015 برنامه ای جامع برای مدیریت هپاتیت B تدوین کرد که به طور دوره ای مورد بازنگری قرار می گیرد، هدف نهایی این است که تا سال 2030، کنترل و مراقبت کافی از این بیماری انجام شود و موارد ناشناخته، شناسایی و درمان شوند. در این راستا، برگزاری جلسات آموزشی و تبادل نظر ضروری است.

دهقانی نیری مطرح کرد: همچنین، پیشگیری از انتقال هپاتیت B از مادر به کودک نیز یکی از محورهای مهم این برنامه است. استفاده از داروهای مؤثر در این زمینه می تواند به سلامت جامعه کمک کند.

انتهای پیام

نظرات

captcha